Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: İlgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı
Bakan Yerlikaya: İlgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı
Tokat’ta deprem
Tokat’ta deprem
Bakan Kacır: Filistin davasına en büyük desteği veren lider Recep Tayyip Erdoğan’dır
Bakan Kacır: Filistin davasına en büyük desteği veren lider Recep Tayyip Erdoğan’dır
Bakan Koca: 1 gün öncesinden onaylanmamış randevular geçersiz kabul edilecek
Bakan Koca: 1 gün öncesinden onaylanmamış randevular geçersiz kabul edilecek
Mahzen-28 operasyonlarında 41 şüpheli yakalandı
Mahzen-28 operasyonlarında 41 şüpheli yakalandı
HABERLER>SPOR
13 Nisan 2022 Çarşamba - 13:41

''Beşiktaş arması her zaman şampiyonluğa oynar''

Beşiktaş Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, gelecek sezona ilişkin ''Beşiktaş arması her zaman şampiyonluğa oynar.'' dedi.

 Beşiktaş arması her zaman şampiyonluğa oynar

Beşiktaş Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, gelecek sezona ilişkin ''Beşiktaş arması her zaman şampiyonluğa oynar.'' dedi. 

Kazancı, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki basın toplantısında yaptığı konuşmada, yeni bir dönemde, yeni bir teknik direktörleri olduğunu, yeni bir sistem ve anlayışla çıktıkları 2 maçta 4 puan kazandıklarını, kalan maçlarda da en iyi skorları elde ederek, ligi en iyi noktada tamamlamak istediklerini söyledi.

Gelecek sezonun kendileri için çok kritik olacağına işaret eden Kazancı, ''Beşiktaş arması her zaman şampiyonluğa oynar.'' ifadelerini kullandı. 

Kazancı, Beşiktaş’ın DNA'sında üretmek olduğuna işaret ederek, ''Sergen Yalçın zamanında temelleri atılan, Mehmet Ekşi ile Önder Karaveli’nin önderliğinde başlayan altyapımızdan oyuncu çıkarma projemiz devam ediyor. Amacımız altyapımızdan yetişen oyuncuları kulübümüzün bayrak oyuncuları haline getirmek.'' dedi.

Kendi yıldızlarımızı üreteceğiz


Ceyhun Kazancı, futbolda bilim ve sistemin önemine değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü: 

''Sürdürülebilir başarı için kulübün dünya standartlarına gelmesi lazım. Birtakım yazılım ve donanım yatırımları yapmaya başladık. Büyük takımların aynı çalışmaları yaptıklarını görüyoruz. Futbolcu izleme işi çok değişti. Artık oyuncular farklı parametreler kullanılarak takip ediliyor. Bu konuyla ilgili gerekli yatırımları yapıyoruz. Yeni sezon için ilk transferimiz Gedson Fernandes’di. Kendisi hem yıldız bir oyuncu hem de sonrasında maddi gelir elde edebileceğimiz bir isim. Fernandes gibi oyuncuları önümüzdeki dönemde kadromuza katmayı istiyoruz. Kendi yıldızlarımızı üreteceğiz. Yaz aylarına en doğru kadroyla girebilmek adına çalışmalarımızda sona yaklaşmış durumdayız. Hocamızın sistemine ve kulübümüzün maddi durumuna uygun, sonrasında maddi gelir elde edebileceğimiz oyuncuların listesini hazırladık. Hocamızla bu konuda görüş alışverişinde bulunuyoruz.''


Bazı fırsat transferleri olabilir


Kazancı, hedeflerinin Avrupa’da yer almak olduğunu bildirdi.

Sezonun ilk çalışmasına hazır bir kadroyla başlamak istediklerini aktaran Kazancı, ''Transfer sayımızın 5 ile 7 arasında değişeceğini düşünüyorum. Bazı fırsat transferleri olabilir. Kadromuzdaki oyunculara cazip teklifler gelebilir. Mayıs ayı içinde takımın iskeletini belirlemiş olmak istiyoruz.'' değerlendirmesinde bulundu. 

Atiba Hutchinson ile ilgili düşüncelerini de açıklayan Kazancı, şöyle devam etti:

''Atiba bizim simge oyuncularımızdan biri, çok önemli bir karakter. Kendisiyle detaylı bir görüşme henüz yapmadık. Hocamızın raporu doğrultusunda değerlendirme yapacağız. Atiba önümüzdeki dönemde teknik heyetimizde yer alabilir, neden olmasın?''

 

Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın en önemli ikonudur

 

Kazancı, görevden ayrılan Teknik Direktör Önder Karaveli'nin kulüp bünyesinde çalışmalarını sürdürdüğünü, görevinin altyapı koordinasyon antrenörlüğü olduğunu ifade ederek, ''Karaveli, kiralık oyuncularımızın durumunu takip ediyor ve raporluyor. Hiçbir oyuncumuzu kiralık gittiler diye sonsuzluğa terk etmedik, hepsinin gelişimlerini yakından takip ediyoruz. Önder Karaveli, futbol A takımımızın teknik direktörlüğünü yaparken başarılı bir performans gösterdi. Kendisiyle sezon sonuna kadar devam etmek isterdik. Beşiktaş’a faydalı olamayacağını düşünen Karaveli görevinden ayrıldı. Önder hocanın performansı tatmin ediciydi. Hak ettiğinden fazla eleştiri aldı.'' diye konuştu. 

Sergen Yalçın'ın siyah-beyazlı renkleri çok sevdiğini dile getiren Kazancı, şöyle devam etti: 

''Sergen Yalçın, Beşiktaş’ı çok seven bir karakter. Sergen hoca, projemizin en önemli taşlarından biriydi. Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz’ın bünyemize kazandırılmasında rol oynadı. Önder hocamızın kulübümüzde görev almasında ön ayak oldu. Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın en önemli ikonudur. Sergen hocanın burada görevine devam edememesine ben sebep olmuşum gibi görüşler geliyor. Bu çok üzücü. Kendisiyle olan yakın ilişkimi bilen biliyor. Yardımcılarıyla sıkı diyaloğumuz devam ediyor. Keşke Sergen Yalçın projemizin merkezinde olmaya devam etseydi. Hocamız, Beşiktaş’a faydalı olamayacağını düşündüğü için görevinden ayrıldı. Sergen hoca da Önder hoca da Beşiktaş’ı çok seviyorlar. Kulübe zarar verdiğimizi düşündüğümüz anda bu koltuklardan ayrılırız.''


Beşiktaş, Cyle Larin'den vazgeçmedi


Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Cyle Larin’le yazdan bu yana görüşmelerin devam ettiğini anlatan Kazancı, ''Ortak bir noktada buluşma ihtimali var. Hocanın raporunu da beklemek lazım. Kendisinden vazgeçilme durumu yok.'' bilgisini verdi.

Ceyhun Kazancı, gündemdeki oyuncular ve kiralık isimler hakkında ise şunları kaydetti:

''Michy Batshuayi ve Miralem Pjanic ile ilgili net bir karar yok. Her ikisi için girişimler olabilir. Belirleyici faktör hocanın raporu olacak. Alex Teixeira ile yol ayırma durumu yok. Bazı takımlar sordu, kulübün menfaati doğrultusunda sezon sonunda bakılır. Anderson Talisca takımında mutlu olduğunu ve uzun yıllar orada kalmak istediğini söyledi. Hal öyleyken şu an için gündemimizde bulunmuyor. Alexander Sörloth için kiralık olarak formasını giydiği kulüp opsiyon kullanır mı asıl kulübünün tutumu ne olur mayıs ayı içinde netleşir. Vincent Aboubakar gündemimizde olan bir oyuncu değil.''
 

Hibya Haber Ajansı

 
Piyasalarda bugün
 
Çin: “Sıfırlama politikası”, ülkemizin somut şartlarına uyuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Servet Yardımcı, Romanya Futbol Federasyonu Genel Kurulu'na katıldı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ...
ING Basketbol Süper Ligi, lig kurulu toplantısı
ING Basketbol Süper Ligi, lig kurulu toplantısı Türkiye Basketbol Federasyonu ...
Başakşehir'de Altay maçı hazırlıkları
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak ...
 
UEFA'dan Neslihan Muratdağı'na görev
FIFA kokartlı kadın hakem Neslihan Muratdağı, Litvanya ile Moldova arasında ...
ING Basketbol Süper Ligi
ING Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında 3 maç oynandı.
İngiltere'de haftanın maçında kazanan yok
İngiltere Premier Lig'in 31. haftasında lider Manchester City, en yakın ...
 
Fenerbahçe Safiport, Kadınlar Avrupa Ligi'nde ikinci oldu
Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı, İstanbul'da düzenlenen FIBA ...
Başakşehir, deplasmanda Sivasspor'u 2-0'la geçti
Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda ...
Adana Demirspor, Altay'ı 3-1 mağlup etti
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Adana Demirspor, konuk ettiği Altay'ı 3-1 yendi.
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri