Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Erdoğan: Sosyal Medya Operasyon Aygıtına Dönüşüyor
Erdoğan: Sosyal Medya Operasyon Aygıtına Dönüşüyor
Irak ve Suriye'de 6 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Irak ve Suriye'de 6 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Uraloğlu: Kişisel Verilerin Çalınmasıyla İlgili Gündemimiz Yok
Uraloğlu: Kişisel Verilerin Çalınmasıyla İlgili Gündemimiz Yok
Ticaret Bakanlığı'ndan Fahiş Fiyat Denetimlerinde 327 Milyon Lira Ceza
Ticaret Bakanlığı'ndan Fahiş Fiyat Denetimlerinde 327 Milyon Lira Ceza
Ağustos Ayında Tarım ÜFE Yıllık Bazda %32,1 Arttı
Ağustos Ayında Tarım ÜFE Yıllık Bazda %32,1 Arttı
HABERLER>GÜNDEM
12 Ağustos 2013 Pazartesi - 10:01

Ankara’nın tescilli güzelleri

ANKARA GAZETESİ / “Türkiye’nin en güzel kızları İzmir’den çıkar” denir ama Ankara kızlarının güzellikleri de tescilleniyor.

Ankara’nın tescilli güzelleri

ANKARA / Son 10 yılda pek çok Türkiye güzeli çıkaran Ankara, podyumların ve televizyon dünyasına da ünlü isimler kazandırıyor. İşte Ankara’da yetişip podyum ve televizyon dünyasıyla tanışan isimler.

Feza Gürsoy

Feza Gürsoy 2000 Miss Model of The World 3. Güzeli oldu. Gürsoy Ankara’da doğdu ve büyüdü. Annesi Boşnak kökenli Kocaelili, babası Boşnak kökenli İstanbullu.

Gizem Özdilli

Gizem Özdilli 1972 yılında Ankara’da doğdu. İlk olarak Tülin Zerafet Okulu ve Miraj Ajans’a bağlı olarak mankenlik yaptı. Ankara’da bir sene mankenlik yaptıktan sonra mesleğine İstanbul’da devam etti. Bir süre sonra şarkıcılığa soyundu. Vizyon Ajans’ın sahibi Atilla Kaplakaslan’ın bir süre sevgilisi oldu. Gizem Özdilli’nin aşkları arasında Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili de bulunuyor. Sanatçının Bilgili’den hamile kaldığı ve çocuk aldırdığı magazin basınında konu oldu. Özdilli şu an Ankaralı işadamı Ufuk Ataç’la birlikte.

Hande Subaşı

1984 yılında Ankara’da doğan Hande Subaşı, İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun oldu. 2005’de katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasını kazandı. Sonra Miss World yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı. Adak ve Kuşdili gibi televizyon dizilerinde oynadıktan sonra ATV’de yayınlanan Elveda Rumeli adlı dizide Vahide karakterlerini canlandırdı. Adak ve Kuşdili gibi televizyon dizilerinde oynadıktan sonra ATV’de yayınlanan Elveda Rumeli adlı dizide Vahide karakterlerini canlandırdı.

Merve Büyüksaraç

2006 Türkiye güzeli seçilen Merve Büyüksaraç, 1988 yılında Ankara’da doğdu. 1,78 m boyundaki manken, TED Koleji’nden 2006 yılında mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünü okuyarak eğitimine devam etti ve bu bölümden de 2011 yılında mezun oldu. Merve Büyüksaraç 2007 yılında Buzda Dans yarışmasında yarıştı. 2012 yılında Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri yapılan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımında yer aldı

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy 1982 Ankara doğumlu. İlkokuldan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü sınavlarını kazanarak ortaokul-lise hayatına orada devam etti. Üniversitenin ilk iki yılını da aynı okulda okuyarak üçüncü sınıfta yatay geçişle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na geçti. Miss Turkey 2003’te ikinci olan Ulusoy, profesyonel mankenliğin yanı sıra yarışma programları ve dizilerde de görev alıyor. Ulusoy 2011 yılında katıldığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını beşincilikle tamamlamıştı.

Zeynep Tokuş

1977 Ankara doğumlu olan Zeynep Tokuş da, sinema ve dizi dünyasının en beğenilen kadınları arasında yer alıyor. 1998 Star TV Güzellik Yarışması’nda birinci olan Tokuş, 1999 yılında Deli Yürek adlı dizide Zeynep rolünü canlandırarak oyunculuğa adım attı. Tokuş, 2007 yılında katıldığı Buzda Dans adlı yarışmada birincilik elde etti.

Çağıl Özkul

1988 Ankara doğumlu Çağıl Özkul, Ankara podyumlarının yetiştirdiği en önemli isimlerden. Atılım Üniversitesi İktisat Bölümü’nü birincilikle bitiren Özkul, 2012 yılında Miss Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve dünyanın en güzel 16 kızından biri oldu. Uzun süre voleybol oynayan Özkul, düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor.

Ceyda Ateş

1988 doğumlu Ceyda Ateş de, Ankaralı. Sunucu, model ve oyuncu olarak izleyici karşısına çıkan Ateş, 5 yaşında bir çocuk iken güzellik yarışmasında birinci oldu ve ardından televizyon dünyasına girdi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı. “Gurbet Kadını”, “Aşk Oyunu”, “Elveda Rumeli” “Cennet Mahallesi” gibi dizilerde rol aldı.ANKARA /

 
 

 
Pazar sporu
 
Tuvaletten kaçtı Batıkent’te yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Son 100 metrede mangal partisi
ANKARA GAZETESİ / Beştepe Koşu Parkuru’nun, yol genişletme çalışması nedeniyle ...
İnsanlık ayıbı
ANKARA GAZETESİ / Hayvanat Bahçesi’ndeki deveye zorla sigara içirmeye ...
Tarihi Filtre İstasyonu yıkıldı
Cumhuriyet tarihinin ilk endüstriyel yapılarından olan Dışkapı Filtre ...
 
Metroda yerli alım tartışması
Üç yeni metro hattında kullanılacak 324 araçla ilgili “yerli üretim” tartışması ...
Abant’a yoğun ilgi
Ramazan bayramının ikinci gününde tatilciler doğal güzellikleriyle ünlü, ...
Tüm Polisler Görevli
Emniyet Genel Müdürlüğünün talimatı kapsamında bayram tatili süresince ...
 
En ucuz yemek Hacettepe ve Gazi’de
ANKARA GAZETESİ / Öğrencilerin en ucuza yemek yediği kampüsler Hacettepe, ...
Kırmızı beyaz kutlama
ANKARA GAZETESİ / İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Walter Haffner, ülkesinin ...
Çubuk’ta salatalık hasadı başladı
ANKARA GAZETESİ / Çubuk Turşucular ve Yaş Sebze, Meyve Üretim Kooperatifi ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri