Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
HABERLER>GÜNDEM
11 Mayıs 2022 Çarşamba - 19:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı nda konuştu

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmesi 2023'te yapılacak seçime bağlıdır.

Genel merkezimizle il ve ilçe teşkilatlarımızla seferberlik ruhuyla çalıştığımızda milletimizin gönül kapılarının bize açık olduğunu gördük. Bu tempoyu düşürmeden yeni araç ve yöntemlerle sürdürerek çalışmalarımızı 2023 Haziranı'na kadar sürdüreceğiz. 1 yıllık süreyi en güzel şekilde değerlendirerek 16'ncı zaferimize ulaşacağız.

Gündüz başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar süren programlar, salgın döneminde mesafeli durmak zorunda kaldığımız milletimizle yeniden hasret giderme, kucaklaşma vesilesi oldu.

İlk işareti 2008 finans kriziyle başlayan, salgınla büyük merhaleye ulaşan sarsıntıya Rusya-Ukrayna savaşı da katıldı. Tehditler yanında önemli fırsatlar da çıkardı. Ülkemize kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma sayesinde pek çok sınavı verdik. Milli iradenin üstünlüğünü tesis ettik. Ülkemizin geri kalmışlığını kaldıracak eser ve hizmetleri hayata geçirdik.

Şimdi tüm bu emeklerin, mücadelelerin, fedakarlıklarının asıl meyvesini toplayacağımız bir dönemin eşiğindeyiz. 2023 seçimlerinin öncekilere göre farkı buradan geliyor. Bu seçim AK Parti için, Tayyip Erdoğan için değil, Türkiye için önemlidir. Türkiye'nin gelişmekte olan zincirini kırıp dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmesi 2023 seçimlerine bağlı.

Milletimizin refah seviyesini geçmişle mukayese edilemeyecek şekilde yükselttik. Türkiye'yi sadece vatandaşlarının değil, tüm mazlumların umudu bir ülke haline getirdik.

Tüm bu mücadelelerin asıl meyvesini toplayacağımız, güçlü ve büyük Türkiye'nin inşasını tamamlayacağımız bir dönemin eşiğindeyiz.

Bu seçim AK Parti için, Tayyip Erdoğan için değil Türkiye için önemlidir. Türkiye’nin gelişmekte olan ülke zincirini kırıp dünyanın en büyük 10 ekonomisinin arasına girmesi 2023’teki seçimde yapılacak tercihe bağlıdır.

Sarsıntı, Ukrayna - Rusya savaşıyla güvenlik boyutu da kazındı. Küresel kriz tehditler yanında fırsatlar da çıkardı. Ülkemizin asırlık geri kalmışlığını ortadan kaldıracak eser ve hizmetleri her alana teşmil ederek adım adım hayata geçirdik.

Muhalefet tarafının ülkemize tek taahhüdü ülkemizi 20 yıl öncesine götürmek. Kılıçdaroğlu muhalefet adına yeni ve daha iddialı bir hedef ortaya koydu. Kavga etmeye geldiğini açıkça söyledi. Bu zatın eleştirilerine bakıyor, gerektiğinde hak ettiği cevabı veriyoruz. Uzunca zamandır bu zatın söyledikleri yalan, yanlış.

Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan BM’de gündeme getirdi mi?' diyor. Eline diline dursun. Bu zat hiçbir BM toplantısını takip etmemiş. Bunların gözü var görmez, kulağı var duymaz çünkü bunların kalpleri mühürlü. Gerçi bu adamın neyden haberi var ki.

Devlet yönetmek adına tek bildiği şey, hastanelerinde insanların rehin kaldığı, emekli maaşlarını ödeyemeyecek hale gelen SSK Genel Müdürlüğü'dür. Bürokratik kariyeri ülkemizin en büyük utanç kaynağından birisidir. PKK'sından FETÖ'süne, DHKP-C'sine kadar ülkemizle ve bölgemizle ilgili tüm uluslararası güçlerin maşalığını yaptığının şahidiyiz.

Bunun dışında 'Ya bana katılın, ya önümden çekilin' açıklamasını farklı yere koyuyorum. Ülkemizi kalkındırmak için gerektiğinde yedi düvelle kavga ettik. Milletin emanetine sahip çıkmak için canımız pahasına mücadele ortaya koyduk. FETÖ'cüler kaldığımız yeri bombalamadılar mı? Korumalarımızı şehit etmediler mi? Biz Atatürk Havalimanı'na geldiğimizde Bay Kemal, FETÖ'cülerin desteğiyle çıkıp gitti. Bu böyle ürkek, korkak, pısırık, zavallı birisidir. 'Yeri geldi vesayet odaklarıyla, yeri geldi terör örgütleriyle kavga ettik' diyor. Biz ettik biz, sen edemezsin.

Ankara'dan İstanbul'a teröristlerle yürüdüğünü görürsünüz, çadır kurduğunu görürsünüz. Bütün bu teröristlere yandaşlarıyla cenaze törenlerine katıldığını görürsünüz. Bu tür insandan daha başka ne beklenir.

Bunlar yeniden milletin başına bela olmaya geliyor buna izin vermeyeceğiz. O yılan dillerinin ardındaki gerçek karakterlerini niyetlerini göstererek 20 yıldır hep yaptığımız gibi hep birlikte sandığa gömeceğiz.

6 benzemez ittifakı daha seçim gelemden zangır zangır titremeye, sağından solunda dökülmeye başladı. Bunlar Türkiye'yi yeniden tek parti faşizmi utancına geri döndürmek için kavga etmeye geliyor, buna izin vermeyeceğiz.

Başta ABD olmak üzere Avrupa2nın değişik ülkeleri binlerce TIR dolusu silahı teröristlere gönderdiler. Bunlar Türkiye'yi yeniden tek parti faşizmi utancına geri döndürmek için kavga etmeye geliyor, buna izin vermeyeceğiz. NATO'da beraber olduğunuz Türkiye'ye tehdit oluşturan bu terör örgütüne bir kez bile dirsek gösterdiniz mi? Biz bunlarla mücadele ediyoruz. Etmeye devam edeceğiz. Bunlara güven olmaz.

Ülkemizde şu anda muhacir olarak bulunan bu insanları biz ne Bay Kemal'in dedikleri ile ne onun yandaşlarının dedikleri ile bu ülkeden bu görevde olduğumuz sürece asla geri itmeyiz ötelemeyiz. Kendi tasarruflarıyla, inisiyatifleriyle geri dönmek isteyenler olduğu zaman zaten onlar geri döneceklerdir. Biz asla onları Boraltan Köprüsü'nde olduğu gibi silahla, silah dayayarak düşmana teslim etmeyiz Bay Kemal. Bu görevde olduğumzu sürece Bay Kemal siz bu kardeşlerimizi bu ülkeden geri gönderemeyeceksiniz. Bunu duyan Suriyeli Afgan hepsi gönül huzuru içerisine giriyorlar.

AK Parti için her seçim yeni bir başlangıçtır, önümüzdeki seçimi de yeni bir başlangıç haline getireceğiz. Küresel ekonomideki sarsıntıların olumsuzluklarıyla yüzleşiyoruz. Türkiye uzunca bir süredir döviz kuru ve faiz oranları üzerinden maruz kaldığı bir saldırı ile mücadele etmektedir. Fırsatçıların sebep olduğu dengesiz fiyatlarla milletimiz ciddi bir hayat pahalılığıyla karşı karşıya kalmıştır.

Karşımızdaki tablonun insanlarımızın günlük hayatlarında açtığı sıkıntıları gayet iyi biliyoruz. Yaşadığımız sıkıntıların hiçbiri çözümsüz değildir, kalıcı değildir. Ülkemizin asırlık meselelerini nasıl çözdüysek, bugünkü sıkıntıların üstesinden de yine biz geleceğiz. Kimi şükürsüzlerin kalbi kararmış yeminli ülke düşmanlarının çıkardıkları yaygaraların sebebi milletimizin derdi ile dertlenmek değildir.'"


Hibya Haber Ajansı

 
Biden, Çin’e ek gümrük tarifelerini kaldırmayı düşünüyor
 
Dışişleri Bakanlığı: "Sri Lanka’da yaşanan şiddet olaylarını endişeyle karşılıyoruz"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkiye’nin Gücü Özel Ödülü
İktisadi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan ...
Kazakistan ile transit geçiş belgesi kotası 7.5 kat artacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazakistan ile 2 bin ...
Bakan Yanık’tan Engelliler Haftası mesajı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Aile ve Sosyal Hizmetler ...
 
Müzik yayın saati gece 01'e uzatıldı
İçişleri Bakanlığınca pandemi sürecinde saat 24:00’te sona erecek şekilde ...
Koronavirüs salgınında günlük vaka sayısı bin 858 oldu
Türkiye'de bugünkü koronavirüs vaka sayısı bin 858 oldu.
Devlet korumasında yetişen gençler kamudaki kadrolara atanacak
Kamuda istihdamı planlanan 1.121 gencin ataması 17 Mayıs’ta noter huzurunda gerçekleştirilecek
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile ortak basın toplantısı düzenledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Hakim ve savcı yardımcılığı sistemini getiriyoruz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdari Yargı Günü ve Danıştay’ın 154. ...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan sınav sonuçları hakkında açıklama
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sözleşmeli Personel Alımı Sözlü Sınav ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri