Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı!
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı!
“Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı
“Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı
'Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şahıs yakalandı
"Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şahıs yakalandı
KDV uygulama tebliğinde değişiklik
KDV uygulama tebliğinde değişiklik
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de
HABERLER>SİYASET
15 Şubat 2024 Perşembe - 15:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "CHP zihniyeti aynı kafayla yoluna devam ediyor"

SÜMEYYE YALÇIN - 15.02.2024 - HİBYA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun mitinginde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:  CHP zihniyeti aynı kafayla yoluna devam ediyor

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Erzincan'daki maden ocağındaki toprak kaymasını yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. 9 işçimizin toprak altında kaldığı tespit edildi.

Bakanlıklarımızdan, kurumlarımızdan, belediyelerimizden, ordumuzdan, özel sektörümüzden ve  sivil toplum kuruluşlarımızdan binlerce kişi bölgedeki arama kurtarma faaliyetlerine destek veriyor. Ayrıca ihtiyaç duyulan her türlü araç gereçte bölgeye ulaşmış vaziyette.

İşçilerin konteyner içinde olmaları canlı olma ümitlerimizi artıyor. Binlerce kişi bölgedeki arama faaliyetlerine destek veriliyor. İhtiyaç duyulan her türlü araç gereç de gönderiliyor. Toprak altından güzel haberler almayı ümit ediyoruz.

Maalesef bu sabah da Marmara'da bir kargo gemisi battı. Dalgaların boyunun 3 metreye ulaştığı zorlu hava şartlarına rağmen bir an önce kardeşlerimizi kurtarmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bir kez daha Erzincan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. 

Samsun'da sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hamd olsun Samsun her gelişimizde bizi samimiyetle kucakladı. Sadece bununla kalmayıp sandıkta da desteğini bizden esirgemedi.

Mayıs ayındaki seçimde Samsunlu kardeşlerim yüzde 62'şer oy oyanıyla teveccüh gösterdi. Türkiye Yüzyılı hedefimize verdiğiniz destek için her birinize şükranlarımı sunuyorum. 

Samsun 31 Martta da Cumhur İttifakı adaylarının yanında yer alarak yeni bir destan yazacaktır. Bu seçimlerde niyetimiz ülkemizin tamamını gerçek belediyecilikle buluşturmaktır. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir.

Bizde millete tepeden bakmak, dayatmada bulunmak asla yoktur. İşte sizler de takip ediyorsunuz. Tek parti dönemi alışkanlığıyla milleti tıpış tıpış gidip oy verecek olarak gören CHP zihniyeti aynı kafayla yoluna devam ediyor.

Benim milletim bunu diyenlere sandıkta dirsek gösterir. Kendi aralarında öyle bir çıkar kavgasına tutuştular ki, kıyamet kopsa umurlarında değil.

Geleceğe dair ne planları ne de projeleri var. Eski ve yeni genel başkanları, belediye başkan adayları ve aday olamayanları ile hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP'sinin yönetimini ele geçirmek.

Bu uğurda birbirlerine çelme takmaktan, kuyusunu kazmaktan dahi çekinmiyorlar. Böyle bir zihniyetin şehirlerimize hizmet etmek, yatırım yapmak gibi bir gayesi olabilir mi?

Türkiye, 1994 dönemine kadar süren 5 yıllık CHP yönetimi zihniyetinin ağır faturalarını ödemek zorunda kaldı. İstanbul'a başkan seçildiğimizde karşılaştığımız manzaraları anlatmaya gün yetmez. Zaten şu anda da çoğunuz İstanbul'un ne halde olduğunu çok iyi bilirsiniz.

CHP zihniyetinin ideolojik istismarı sebebiyle kimi şehirlerimizin içler acısı durumu ortadadır. Sadece bir dönem bile buna maruz kalan şehirlerimiz bırakın hizmeti, mevcut halinin gerisine düştü.

31 Mart'ta da şehirlerimizden müjde alacağımıza inanıyorum. Her zaman Samsun yol açıcı, istikamet gösterici vasfıyla öne çıkmış bir şehirdir. Bu seçimde de sizden aynı liderliği bekliyoruz.

Sizlerden bir kez daha destek istiyoruz. Sandık başında vuracağınız mühürle sadece kendinizin değil, çocuklarınızın nasıl bir şehirde yaşayacağının kararını da vereceksiniz.

Şehirlerimizi alt ve üst yapısıyla geliştirerek evlatlarımıza daha güçlü bir vatan bırakmakla mükellefiz. Bu ülkenin her karış toprağını eserlerimizle donatmak boynumuzun borcudur. 

Seçime kadar hep beraber çok çalışmalıyız. Kapı kapı dolaşacağız. AK Parti'nin alameti farikası nedir diye sorarsanız, eser ve hizmettir. Bu hakikati herkes de kabul eder.

Gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma adımlarıyla Cumhuriyetimize destek olan bir partidir. Eser ve hizmet konusunda bizimle yarışacak kimse tanımıyoruz. Vizyon, proje ve yatırım konusunda da bizimle yarışacak kimse çıkmadı.

Şimdi Samsun yeni bir döneme girecek. Sandıkları patlatacaksınız. Şehirlerimiz de bu patlayışı görecekler. İş yapma ve icraat ortaya koyma hususunda bizim seviyemize çıkamayanlar bizi kendi sefil gündemlerinin içine çekmeye çalışıyorlar.

Darbeyle terörle, hak ve özgürlük ihlalleriyle bizim milletimizi mutsuz ettiler. Biz siyasi hayatımızın son 30 yılını ülkemize hizmetle geçirdik. Milletimizin hanesine yazdırdığımız her kazanımı birer şeref gibi göğsümüzde taşıyoruz.

Biz size inanıyor, güveniyoruz. 31 Mart akşamı da Samsun'dan bir başka ses çıkacak. Ziyaret ettiğimiz şehirlerimizde yaptığımız yatırımları özetin özeti de olsa anlatıyoruz.  

Hatırlanmayan ve hatırlatılmayan her şey unutulmaya mahkumdur. Bunun için anlatmayı sürdüreceğiz. Samsun'da son 21 yılda güncel rakamlarla 181 milyar TL tutarında kamu yatırımı yaptık. 5 bin 774 adet derslik inşa ettik. Samsun Üniversitemizi kazandırdık. 15 bin 233 kişi kapasiteli yurt binaları açtık. 102 adet spor tesisi inşa ettik. 

Samsunlu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 9 milyar lira tutarında destek olduk. 24 hastanenin de aralarında olduğu 25 sağlık tesisi yaptık. 900 yataklı Samsun Şehir Hastanemiz ve Tekkeköy devlet hastanesiyle birlikte 5 sağlık kuruluşunun yapımı sürüyor. 

TOKİ eliyle 11 bin 255 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. 5 bin 308 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik. Bölünmüş yol uzunluğunu 312 kilometreye çıkardık. Demir yolu hatlarının tamamını yeniledik. 

Yatırımları tek tek saymaya kalksak günler yetmez. En yakın şahidimiz sizlersiniz. Gönül gönüle verip eksileri tamamlamak bizlerin elindedir. 

Türkiye'yi 21 yılda nasıl asırlık yatırımlarla buluşturduysak, insanlarımızı hayallerine kavuşturmak da bize nasip olacaktır. Seçim gününe kadar çok çalışmalıyız.

Kendi heybeleri boş olanlar bizim başarılarımızı değersiz hale getirme gayretinde. Eser ve hizmette bizimle yarışacak kimse yok.

Türkiye bu kısır siyaset anlayışının acısını Cumhuriyetimizin ilk asrında çekti. Darbeyle, terörle milletimizi mutsuz etti. Biz yarım asra yaklaşan siyasi anlayışımızın son 30 yılını hizmetle geçirdik."

Hibya Haber Ajansı

 
YÖKDİL giriş belgeleri erişime açıldı
 
Bakan Bayraktar: “Birinci önceliğimiz toprak altındaki 9 işçi kardeşimize ulaşmak”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hamza Dağ, İzmir projelerini açıkladı
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir projelerini açıkladı.
TBMM Başkanı Kurtulmuş'a ziyaretler sürüyor
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, eski Ürdün ...
Bakan Tekin, Erzurum’da STK temsilcileriyle buluştu
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum’da sivil toplum kuruluşlarının ...
 
Bakan Tekin: ''Erzurum'un yüzünü güldürecek hizmetleri gerçekleştireceğiz''
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum’da muhtarlar ile bir araya geldi. ...
Bakan Tekin, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Fas'ın Ankara Büyükelçisi Lazreq'i kabul etti
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Fas'ın Ankara ...
 
Kurum'dan Memur-Sen’e ziyaret
AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Memur-Sen’i ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor”
DEREN KOCAMANOĞLU- 07.02.2024-HİBYA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ...
Kurum: “Siyasetin en değerli parçası samimiyettir”
AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, siyasetin ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri