Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat
Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat
Türkiye'nin 8'inci insani yardım gemisi Gazze için yola çıkıyor
Türkiye'nin 8'inci insani yardım gemisi Gazze için yola çıkıyor
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
HABERLER>SPOR
19 Şubat 2020 Çarşamba - 09:28

Futbolcular gibi kampa giriyoruz

“Transfer yasağını kaldırdık, buraya kadar getirdik” ifadelerini kullanan Mert, “38 dosyayı çözüp transferi açabilmek çok büyük bir hayaldi bu hayal gerçekleşti. Bundan sonra da bırakmak istemiyoruz. Onun için de işi çok sıkı tutuyoruz” diye konuştu.

Futbolcular gibi kampa giriyoruz

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, ligde yükselişe geçtiklerini belirtip, kalan maçlarda 3 puana odaklandıklarını söyledi.

Zorlu bir süreç yaşadıklarını, transfer yasağını son günlerde kaldırdıklarını anlatan Mert, Kayseri ve Konyaspor maçlarını bu nedenle kazanamadıklarını belirtip, şunları söyledi:

“Kasımpaşa, Malatya ve Fenerbahçe maçlarından 7 puan almak, ligde kalma adına çok önemliydi. Malatya maçından önce futbolcularımızla konuşup, bizim için hiçbir maç fark etmiyor, hepsinden 3 puan almamız, ligde kalabilmek için 37-38 puana çıkmamız, en az 8 maçı kazanmamız gerekiyor dedim. Bütün maçlardan alabildiğimiz maksimum puanları almak zorundayız. Fenerbahçe maçı böyle bir maçtı.”

O DÖNEMDE 1400-1500 FUTBOLCU İZLENDİ

“Yeni transferlerden olumlu sonuçlar aldık. Güvendiğimiz 7-8 kişiden kurduğumuz ekip, yasak kalkmadan 10 gün önce çalışmaya başladı. Tahminim 1400-1500 futbolcu üzerinden inceleme yapıldı. Sonra bunlar 300’lü rakamlara düştü, 150-160’ını beraber seyrettik bir heyetle. Sergilediğimiz açık yönetim sisteminin A.Gücü’ne çok faydası olacağını düşünüyorum. Bu işin ekonomisi de var, lisans kriterleri var. Buna göre değerlendirmeler yapıldı. Gelenlerin uyumlu olması şansımız. Hepsi pozitif. Onun mutluluğunu yaşıyorum.”

HER MAÇTA PAROLAMIZ 3 PUAN KAZANMAK

“6-7 takım şampiyon olabilir, 7-8 takım düşme riski taşıyor. Bizim gibi son 3-4 takımın durumu daha zorlu. Buradan kurtulmak için mücadele edeceğiz, ediyoruz. 38 dosyayı çözüp transferi açmak gerçekten çok büyük bir hayaldi ve bu hayal gerçekleşti. Bundan sonra da bırakmak istemiyor, işi çok sıkı tutuyoruz. Arkadaşlarımla sürekli buradayız. Futbolcularla beraber kampa girmiş gibi antrenmanlarda, yemeklerde beraberiz. Kalan haftalarda da böyle devam edeceğiz. Biz A.Gücü’nün derdindeyiz, bu takımı kurtarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız, kurtuluruz diye ümit ediyorum.”

 

DELEGELERİN DURUMLARINA BAKIYORUZ

 

“942 üyemiz var. Bazılarının delegeliği silinmiş. Bunları inceliyoruz. Ciddi oranda af talebi geliyor. Hukuk dışında hiçbir işlem yapamayız. Mevcut delegelerin de durumunu inceliyoruz. Aidatlarını ödemişler mi, kriterleri uygun mu? Delege olarak devam edebilecekler mi ? İçlerinde gerçek A.Güçlü olduğunu bildiğim insanlar var, onları hukuki olarak kazanmak istiyoruz ama mümkün değilse de daha sonra delege yapabiliriz. A.Gücü taraftarın kulübü. Taraftar işin içerisinde, delege olmak istiyordu, tüzük değişikliğiyle bunun önünü açtık. Delege olmanın limitini, kriterlerini belirleyeceğiz. Nitelikli delegelik de arayacağız. Bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Kulüpte yalnız kalmamak için bir divan oluşturmayı düşünüyoruz. Ankara'nın sözü geçen insanlarından oluşacak akil heyette; akademisyen, avukat, gazeteci, emniyet mensubu olabilir. Üst heyet gibi, yönetimle de koordineli olacak şekilde, yönetim zora düştüğünde bir daha çaresiz kalmaması için yardımcı olacak bir heyet olsun istiyoruz.”

ÖNÜMÜZDEKİ ÜÇ MÜSABAKA ÇOK KRİTİK

“Hafta sonu derbideki rakibimiz Gençlerbirliği, şehrimizin takımı, dost kulübümüz. Onların sürekli Süper Lig’de olmasını isteriz. Zorlu periyotta; Gençlerbirliği, Sivasspor, Beşiktaş ile arka arkaya maçımız var. Maksimum puanları almak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Derbi maçı zaten centilmence geçer, o yönden endişem yok, yıllardır böyle olmuştur. Rekabet sahada olur. Dostluk kazanır. Birimizin kazanmasıyla dostluğumuza leke gelmez ama A.Gücü olarak 3 puana daha çok ihtiyacımız var. Biz bütün kulüplerle dost olmak isteriz. Sağ olsun F.Bahçe Başkanı Ali Koç, son maçın ardından giderken bizi tebrik etti. Biz de mağlup olduğumuz yerlerde gittik insanları tebrik ettik. Galip geldiğimiz yerlerde de sevindik, bu hafta da inşallah galip geliriz diye ümit ediyorum.”

 
Üretim planları koronavirüsten dolayı altüst olan dünya devleri, gözlerini Türkiye'ye çevirdi
 
Bilmediğimiz hakkı savunamayız
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
A.Gücü’nün vizyonu değişecek
Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Fatih Mert, geçmişe değil geleceğe baktıklarını ...
‘Hepimiz kaybederiz’
“Birbirimize güven sorunu yaşıyoruz. Hiç kimse memnun değil. Ortam daha ...
Ankara’da dörtlü final zamanı
Basketbol Türkiye Kupası’nda Dörtlü Final’in ilk eşleşmesinde bugün Ankara ...
 
‘Ben spor adamıyım’
Ankaragücü’nün hocası Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor’un şampiyonluğu ...
Altın Kanatlı Melekler Üsküdar’ı devirdi
SÜPER Lig'in 13. haftasında Üsküdar Belediyesi SK ile karşılaşan Yenimahalle'nin ...
Kimi iddialı umut peşinde
2019-20 futbol sezonunda Başkent’i temsil eden 10 takımın son durumunu ...
 
A.Gücü’nden tribün adımı
Ankaragücü’nde transfer tahtasının açılmasının ardından farklı esmeye ...
Keçiörengücü’nün en zor maçı
Başkent ekibi, bugüne ertelenen Erzurumspor maçı için uçuşlar iptal edilince ...
Eryaman büyüsü bozuldu
Kırmızı-siyahlılar, Trabzonspor’a 2-0 yenilirken, rakibine de 5 maç sonra ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri