Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat
Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat
Türkiye'nin 8'inci insani yardım gemisi Gazze için yola çıkıyor
Türkiye'nin 8'inci insani yardım gemisi Gazze için yola çıkıyor
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
HABERLER>SPOR
21 Ekim 2019 Pazartesi - 10:58

Kadromuz kısıtlı ruhumuz inanılmaz

Sarı-lacivertli kulübün, Başkent Ankara’nın en önemli markası olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Herkesin taşın altına elini koyup, bu tarihi çınara destek vermesini istiyorum” diye konuştu.

Kadromuz kısıtlı ruhumuz inanılmaz

 

Süper Ligin 8. haftasında Beşiktaş ile Eryaman Stadı’ndaki maçta 0-0 berabere kalan Ankaragücü’nde Teknik Direktör Metin Diyadin, hakeme tepki gösterirken, oyuncular ve taraftarlar için övgü dolu sözler kullandı. Cezası sürdüğü için maçı tribünden takip eden Diyadin, hakemlerden adil olmalarını istedi. Diyadin, hakemlere güvendiklerini, sahada verilen emeğin ve mücadelenin ne kadar değerli olduğunu herkesin ciddiye alması gerektiğini belirtip, şöyle konuştu: “Tek istediğimiz adil bir yönetim. Takdir haklarını adil şekilde verirlerse, her maç onlar için çok kolay geçer. Sedat oyundan çıkarken kaptanlık bandını Korcan’a vermek istedi. Ne olduğunu anlamadan, kırmızı kartla oyundan atıldı. Atiba, sarı kart gördükten sonra topu sert bir şekilde yere vurdu. Orta hakem bu pozisyonla ilgili net sarı kart olmasına rağmen neden kartına başvurmadı? Orta hakem görmedi diyelim, yardımcı hakem niye orta hakemi uyarmadı”

TARAFTAR EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

“Beşiktaş karşısında mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Maçın başından sonuna kadar savaşan, mücadele eden bir Ankaragücü vardı. A.Gücü ile anlaştığımız gün bu takımın kadro derinliğinin olmadığını bilerek imza attık. Kadromuz kısıtlı fakat A.Gücü camiasında çoğu takımda olmayan inanılmaz bir ruh var. Özellikle taraftarımız Beşiktaş maçında da en büyük gücümüz oldu. Her an, her saniye maçın içinde olan çok özel bir taraftara sahibiz.”

DERİN BİR NEFES ALMALIYIZ

 

“Bu kadro ile devre arasına kadar mücadele edeceğiz. Oyuncularımın hepsi terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. Yürekleriyle tarihi bir kulübü ayakta tutmak için mücadele ediyor. Umarım devre arasına kadar başkanımız Mehmet Yiğiner maddi anlamdaki sorunları çözer, kulübümüzün yapılandırmasını gerçekleştirir ya da maddi anlamda sıkıntıları giderir ve A.Gücü derin bir nefes alır. Ankara büyük bir şehir ve başkentimiz. A.Gücü de bu şehrin en önemli markası. Herkesin taşın altına elini koyup, bu şanlı tarihe destek vermesi gerek. Biz teknik heyetin, başkanımız ve yönetimi kurulumuzun, futbolcularımızın ve taraftarımızın üzerine düşen görev, bu takıma sonuna kadar inanmak ve desteklemek. Biz buraya başarılı olmaya Ankaragücü’ne katkı sağlamaya geldik. İnşallah bu büyük camiaya yakışacak işlere imza atarız.”

MÜCADELECİ OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Ankaragücü’nün başarılı sol kanat oyuncusu Tiago Pinto yaptığı açıklamada, “Beşiktaş agrasif oynadı. Biz de bu agrasifliğe iyi cevap verdik ve savaştık. Beşiktaş, lige kötü başlasa da büyük bir takım. Biz de mücadeleci bir takım olduğumuzu gösterdik. 1 puan aldığımız için mutluyuz” dedi. Michal Pazdan, “Önemli bir maçtı. Biz elimizden geleni yaptık. Aldığımız 1 puan için sevinçliyiz” ifadelerini kullandı. Mehmet Sak, “Maçın zor olacağını biliyorduk. Elimizden geleni yaptık. Zor şartlarda mücadele ediyoruz. Takımımıza ve başkanımıza güveniyorum. Aldığımız 1 puan bizim için önemli” diye konuştu.  Ankaragücü’nün forveti Dever Orgill, “Bizim için iyi bir maçtı. Şanssız bir kırmızı karttan sonra geriye çekildik. Ancak 1 puan iyi sonuç. Sakho ve Boyd beni besliyorlardı ancak elimizdeki oyuncularla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Stoperler, benim gibi hızlı oyuncuları sevmezler, benim de en iyi özelliğim bu zaten” dedi. Ante Kulusic ise “İyi oynadık, iyi mücadele ettik ve 1 puanı aldık.

Takımda sıkıntılar var ama iyi oyunculara sahibiz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Pazdan ve Pinto gibi kaliteli oyuncularımız var. Malatyaspor maçında kötüydük ancak her geçen gün işler daha iyiye gidiyor. Bu hafta iyi bir iş çıkarttık, dilerim Rize maçında da iyi sonuç elde ederiz” diye konuştu.

DESTEK GELMEZSE BIRAKACAĞIZ

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, hem Beşiktaş maçını değerlendirip, hem de kongre süreciyle ilgili açıklamalar yaptı. Yiğiner, maç başlamadan önce futbolcularla konuştuğunu belirtip şunları söyledi: “Onların da 8 bizim de 8 puanımız var dedim. Taraftarımızın itici gücüyle direnç gösterdik. Hakeme rağmen 1 puan kazandık. Süper Lig’de transfer tahtası açılmayan tek takım biziz. Her hafta iyi mücadele ediyoruz. Hakemler ise hep yanlış karar veriyor. Korcan’ın kafasına bastılar, Pazdan’ı yıktılar fauller es geçildi. Bunun gibi pozisyonlar atlandı. Rize’den de puan ve puanlarla dönmeyi umuyoruz. Bu ligde puan almak önemli. Ligin açık ara en ucuz kadrosu bizde. 9 puana çıktık. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik olunca daha güçlü oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de neden şampiyonluk kovalamayalım ? 2-3 topçu alsaydık, ligin üst sıralarındaydık. Biz yine de mücadelemizi edeceğiz. Kongrede, destek gelmezse bırakacağız. Destek gelirse devam edeceğiz. 8 sene önce dolmayan stadyum, şimdi doluyor.

Ankaralı artık takımının arkasında duruyor. Takdir büyüklerimizin ve hizmet etmemizin önü açılırsa hizmet etmeye devam edeceğiz.”

 
Sırada Karanfil ve Konur var
 
Doğurganlık isteği varsa oyalanmayın
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şampiyonluk gururu
Goalball Kadın Milli Takımı, Almanya’nın Rostock Kentinde düzenlenen Goalball ...
Madalya düellosu
Eskrim Federasyonu’nca Kocaeli’de yapılan 10, 12, 14 yaş altı ve Büyükler ...
Halkbank set vermedi
Halkbank ve Tokat Belediye Plevne dostluk maçında, Selim Sırrı Tarcan ...
 
Ringte büyük mücadele
Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası, final müsabakalarıyla tamamlandı.
Taraftarın desteği gücümüzü arttırıyor
MKE Ankaragücü Futbolcusu Ricardo Faty, Beşiktaş maçını kazanmak için ...
Bir galibiyet yolumuzu açar
Tecrübeli teknik adam, Antamlyaspor ile deplasmanda oynayacakları zorlu ...
 
Bizim kozumuz yürekli oyunumuz
Tecrübeli teknik adam hafta sonunda Beşiktaş ile zorlu bir maça çıkacaklarını ...
3 yıllık ortaklık
2 kulüp ve Ankara Gençlik ve Spor Müdürlüğü arasında imzalanan protokolün ...
Potada Orman haftası
Kadın takımı, Başkent derbisinde Botaş’ı yenerken, erkek takımı da deplasmanda ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri