Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Terörle Mücadele Bizim Kırmızı Çizgimizdir
Terörle Mücadele Bizim Kırmızı Çizgimizdir
Bakan Güler Gaziler Günü'nü Kutladı
Bakan Güler Gaziler Günü'nü Kutladı
Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 815 Milyon Lira Ceza Kesti
Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 815 Milyon Lira Ceza Kesti
MİT, PKK’nın Sözde Gara Sorumlusunu Etkisiz Hale Getirdi
MİT, PKK’nın Sözde Gara Sorumlusunu Etkisiz Hale Getirdi
HABERLER>GÜNDEM
16 Şubat 2013 Cumartesi - 09:33

Sevginin başkenti

Son iki yıldır kutlamaların sönük geçtiği Ankara, bu Sevgililer Günü’nü renkli etkinlikler ve ünlü isimlerin sahne aldığı konserlerle karşıladı.

Sevginin başkenti

Bu yıl Sevgililer Günü, önceki yıllardan daha renkli ve eğlenceli bir şekilde kutlandı. Geceyi dışarıda geçirmek isteyen çok sayıda çift, düzenlenen özel davetlere yada ünlü isimlerin sahne aldığı konserlere akın etti. 14 Şubat’ta objektiflere yansıyan isimler arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve eşi Songül Çağlayan, manken Merve Büyüksaraç gibi isimler yer aldı.

EN BÜYÜK HEDİYE NEFES ALMAK

Bu yılki kutlamalar arasında öne çıkan adreslerin başında Holiday Inn Otel yer aldı. Üç ay önce Tunus Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan oteldeki Sevgililer Günü kutlamasına katılanlar arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve eşi Songül Çağlayan da vardı. Çağlayan’ın iki oğlu da 14 Şubat’ı aynı adreste kutladı. Zafer Çağlayan’ın büyük oğlu Çağan Çağlayan, geceye eşi Kübra Hanım’la katılırken, küçük oğlu Kaan Çağlayan da, nişanlısı Cansu Küliğ ile birlikte geceye geldi. Bakan Çağlayan, eşine ne hediye aldığı ile ilgili soruya “Bir şey almadım. Nefes alabiliyor olmaktan daha büyük bir hediye var mı” cevabını verdi.

YALNIZ POZ VERDİ

Holiday Inn Otel’deki kutlamaya katılanlar arasında manken Merve Büyüksaraç ve nişanlısı Nurettin Kutlu da bulunuyordu. Büyüksaraç, nişanlısının poz vermemesi üzerine kameralar karşısına yalnız geçti. TED Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve eşi Bilge Pehlivanoğlu ile Ankara Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu ve eşi Filiz Bülbüloğlu da Sevgililer Günü’nü aynı mekanda kutladı.

ÇİFTLERE TAVSİYE

Özcan Deniz’in sahne aldığı kutlama geç saatlere kadar devam etti. Şarkılarıyla dinleyenlere keyifli anlar yaşatan ünlü şarkıcı, çiftlere tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi. Bu devirde sevgili bulmanın zor olduğunu söyleyen Deniz, “Yanınızdakine sımsıkı sarılın” diyerek, aşk acısı çekenlere ‘Dön Desem’ isimli şarkısını hediye etti.

CAZ MÜZİK EŞLİĞİNDE

Sevgililer Günü’nde özel bir kutlamaya ev sahipliği yapan adreslerden biri de Gaziosmanpaşa’daki Samm Otel oldu. Pınar Ayhan’ın sahne aldığı geceye katılanlar arasında Müteahhitler Birliği Eski Başkanı Erdal Eren ve eşi Funda Eren, Akman Holding’in sahibi Ali Akman ve eşi Saba Akman ile Siyah Beyaz Sanat Galerisi’nin sahibi Faruk Sade, eşi Fulya Sade ve kızı Sera Sade de yer aldı. Geceye katılanlar Pınar Ayhan’ın caz müzik repertuarıyla keyifli bir gece yaşadı.

MÜZİK ZİYAFETİ

14 Şubat’ta sahneye çıkan isimlerden biri de Volkan Konak oldu. Jolly Joker’de sahne alan Konak, geceye özel hazırladığı repertuarıyla en beğenilen şarkılarını seslendirdi. Konak, konserde Nazım Hikmet gibi isimleri de anmayı ihmal etmedi. Nazım’dan şiirler okuyan Konak, duygusal şarkılarıyla bir kez daha hayran bıraktı. Romantik şarkıların prensi Yaşar da, Ankaralı sevenler için sahneye çıkan isimler arasında yer aldı. Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde sahne alan Yaşar, büyülü sesi ve eşsiz yorumu ile kendisini dinleyeme gelen hayranlarını mest etti.

 

 

 
“Laz Rover” Başkent’e geliyor
 
Ağır tonaj kontrolü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eymir hissedarı ödeme bekliyor
190 dönümlük arazide kamulaştırmasız el atma yapıldığı gerekçesiyle ODTÜ’ye ...
Zehirli etle hayvan katliamı
Konutkent’te parka atılan etle 10 köpeğin zehirlenerek katledildiğini ...
Yalancı yaz bitti
Başkent’te uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklığı, ...
 
Vergi Dairesi'nin yeni Başkanı Mahmut Sütcü
Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı’na Mahmut Sütcü getirildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Teklifini dalarak yaptı
NATA Vega Alışveriş merkezindeki bir mağazanın müdürlüğünü yapan Muhammet ...
41 yılın sırrını açıkladı
Sevgililer Günü’nü hayat arkadaşı Azize hanım ile kutlayan Yenimahalle ...
 
Sahibi çıkmayan eşyalar satılıyor
EGO otobüsleri, Metro ve Ankaray’da bulunduktan sonra yaklaşık bir yıldır ...
Ankara'da beyaz eylem
Bazı sağlık örgütlerine bağlı bir grup, Anayasa Mahkemesi’nin önünde eylem ...
14 Şubat’a can dostu
Keçiören Belediyesi, 14 Şubat’ta sevgilisine hediye almayı planlayan Başentlileri ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri