Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Terörle Mücadele Bizim Kırmızı Çizgimizdir
Terörle Mücadele Bizim Kırmızı Çizgimizdir
Bakan Güler Gaziler Günü'nü Kutladı
Bakan Güler Gaziler Günü'nü Kutladı
Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 815 Milyon Lira Ceza Kesti
Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 815 Milyon Lira Ceza Kesti
MİT, PKK’nın Sözde Gara Sorumlusunu Etkisiz Hale Getirdi
MİT, PKK’nın Sözde Gara Sorumlusunu Etkisiz Hale Getirdi
HABERLER>GÜNDEM
23 Temmuz 2013 Salı - 11:32

Sisiad İftarında İstikrar Mesajı

ANKARA GAZETESİ / Sincan Etimesgut Sanayici ve İşadamları Derneği (SİSİAD), üyelerine ve aralarında çok sayıda bürokratın da bulunduğu bin 200 kişiye iftar verdi.

Sisiad İftarında İstikrar Mesajı

ANKARA / Sincan Etimesgut Sanayici ve İşadamları Derneği (SİSİAD), üyelerine ve aralarında çok sayıda bürokratın da bulunduğu bin 200 kişiye iftar verdi.

Kazan yolu üzerindeki Cumhuriyet Lezzet Dünyasında verilen iftar yemeğine siyaset ve iş dünyandan ilgi büyüktü. Yemekte Bir konuşma yapan SİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak, "Gelişmiş ve güçlü bir ülke olmamız için güçlü ve bağımsız bir ekonomiye sahip olmamız gerekmektedir. Sanayici ve iş adamları olarak üzerimize düşen ülkemizin refahı için üretmeye, ihraç etmeye yorulmadan, yılmadan devam etmektir. Biz iş dünyası olarak tüm meselelere karşı duyarlı ve üzerine düşen sorumluluğun farkında olmalıyız. Zira güzel bir söz vardır, tarlada izi olmayanın harmanda sözü olmaz. Bu nedenle çatısı alında buluştuğumuz SİSİAD, bulunduğu sosyal çevreden başlayarak topluma karşı sorumluluklarının bilincinde olan, bu sorumluluklarını yerine getirmek için çalışan bir sivil toplum kuruluşudur." dedi.

'Yerelden ulusala giden hizmet yolumuzda amacımız üyelerimiz başta olmak üzere bölgemiz ve ülkemizin kazanmasıdır' diyen Toprak, "Bu arada güncel bir konuya da temas etmek istiyorum. Geçtiğimiz hafta Hükümetin Torba Yasayla düzenlediği Türkiye Mimar ve Mühendisler Odaları Birliği'nin bugüne kadar vize ve harçlar adı altında aldığı ücretlere düzenleme getirilmesini onaylıyor ve destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

CEYLAN: İŞADAMLARIMIZ ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYOR

İftar yemeğinde konuşan Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Konuşmasına SİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Toprak'a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek başladı. Ceylan; "Bugün burada çok sayıda işadamımız mevcut, Türkiye bugün dış dünyada hatırı sayılır bir konumda ise ve milli gelirimiz 10 bin doların üzerine çıktıysa bu hususta sanayicilerimizin ve iş dünyamızın payı çok büyüktür. Dünyanın çeşitli yerlerinde Türk işadamları ile karşılaşıyoruz. Ülkemizi dünyanın farklı coğrafyalarında temsil ediyor ve tanıtıyorlar. Tabi bu etkinliklerde başta TUSKON olmak üzere ona bağlı derneklerimizin katkısı çok büyüktür." dedi.

İftar yemeğine Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla ve Ayaş Kaymakamı Hasan Balcı, İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Ekrem Çiftçi, Sincan Milli Eğitim Müdürü Zihni Özdemir, Sincan İlçe Müftüsü Osman Şener AK Parti Sincan İlçe Başkanı Ahmet Erbağ, MHP Sincan İlçe Başkanı Veysel Alkan, CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, Sincan Ziraat Odası Başkanı S. Zekeriya Gülmez, ASO 1. Organize Sanayi Müdürü İbrahim Hakkı Alptürk, Sincan ve Etimesgut Belediye Meclis Üyeleri, Tuskon üyesi iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri, Muhtarlar ve Banka Müdürleri ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Ku'an-ı Kerim tilaveti ve semah gösterisinin de yer aldığı gece Diyanet İşleri Başkanlığı Tasavvuf Musikisi Koro Şefi Ömer Faruk Güney ve ekibinin vermiş olduğu konser ile sona erdi.ANKARA /

 

 

 
Açılışı yüzerek yaptı
 
Keçiören Belediyesi Kars, Ardahan ve Iğdır ile Fas'ı Buluşturdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Açılışı yüzerek yaptı
ANKARA GAZETESİ / Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, ...
Teleferik projesi 8 aya bitecek
ANKARA GAZETESİ / Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir ...
Metroda geri sayım başladı
ANKARA GAZETESİ / Başkent’te devam eden ve 29 Ekim’de eş zamanlı olarak ...
 
Tiflis Arena
ANKARA GAZETESİ / Tiflis Caddesi’ne yapılan basketbol sahası, ilgisizlik ...
Çinçin'e Bilimsel Çözüm
Prof. Dr. Tevfik Erdem, "Çinçin’deki çocuklar, 'Polis amca' eğitimleriyle ...
Emektara bu yapılmamalı!
Cumhuriyet’in ilk yıllarından itibaren görev yaptıktan sonra emekliye ...
 
Esnaf isyan ediyor
Ankara Kalesi’ne çıkış yolu olarak kullanılan Çıkrıkçılar Yokuşu’nda devam ...
Yüksek Hızlı Tren Köprüye Takıldı
ANKARA GAZETESİ / Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDDY) Genel ...
Sümeyye Erdoğan, Mamak'ta İftar Ziyaretinde Bulundu
ANKARA GAZETESİ / Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri