Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat
Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat
Türkiye'nin 8'inci insani yardım gemisi Gazze için yola çıkıyor
Türkiye'nin 8'inci insani yardım gemisi Gazze için yola çıkıyor
HABERLER>SPOR
30 Mayıs 2019 Perşembe - 13:16

Süper Ligin değeriyiz

Tecrübeli teknik adam birçok zorlukla mücadele ederek bugünlere geldiklerini belirtip, “Tarihi çınarın bu ligde devam edecek olması, kulübün geleceği açısından önemli bir gelişme” diye konuştu.

Süper Ligin değeriyiz

Süper Ligin ikinci yarısında Ankaragücü’nün başına geçen ve transfer döneminin bitmesine çok az bir süre kala, kulübün transfer yasağını kaldırmasının ardından, belirlediği oyuncuları yanına alıp, yola çıkan Teknik Direktör Mustafa Kaplan, gemiyi limana hasarsız bir şekilde ulaştırmanın huzurunu yaşıyor. Bu süreçte birçok zorlukla mücadele ettiklerini, saha içi ve saha dışında bir çok sorunla karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Kaplan, “Ekibimle birlikte gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık. Oyuncularla kurduğumuz diyalog bizi başarıya götürdü. Bu büyük camiaya hizmet etmenin gururu ve mutluluğunu taşıyoruz. Bize güvenenlere ve destek olanlara da teşekkür ediyorum. El birliği ile bu işi başardık” diye konuştu. Sezonun son haftasındaki Göztepe maçından sonra kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ile kısa süreli bir durum değerlendirmesi yaptıklarını ve gelecek sezon ile ilgili konuştuklarını belirten Kaplan, şunları söyledi: “Bayramdan sonrası yeniden fikir alış verişinde bulunacağız. Kadroda kalmasını isteyeceğim bazı futbolcular var. Bazı isimlerle de yollarımızı ayırmamız gerekiyor. Takımı güçlendirme adına yerli-yabancı takviyeler yapmalıyız. Kulübün şartları doğrultusunda hepimiz için en iyisine karar vermemiz gerekiyor.”

 

GİDENLER DE OLACAKTIR

“Mukavelesi biten çok sayıda yerli futbolcu var. Kaleci Altay’ın başka bir kulübe transferi gerçekleşebilir. Yakından takip eden ve nabız yoklayan kulüpler var. Devre arasında kiralık olarak aramıza katılan Boyd, Kitsio, Sacko ve sözleşmesi biten Moke çok faydalı isimlerdi. Kulusic, Pazdan, Canteros ve Orgill’in sözleşmeleri devam ediyor. Hepsiyle ilgili doğru bir değerlendirme yapmalıyız. Kulübün yeni bir transfer yasağı ile karşılaşmadan da bu süreci geçmesi çok faydalı olacak.”

 

İLK ÜÇ MAÇI SAYMIYORUM

 

“İkinci yarının başında takımdaki bazı oyuncular sorun çıkardı. Yeni transferlerin aramıza katılması da üçüncü maçta oldu. Trabzonspor maçıyla birlikte geçen süreci değerlendiriyorum. O maçı da kaybettik ancak çok iyi oynadık ve hakem kararları bizim aleyhimizeydi. 15 haftada 20 puan aldık. Güzel işler yaptık. Bazı maçlarda, rakiplere değil de VAR’a takıldık. 6 futbolcuyu milli takıma gönderdik. Başkanımız bize görev verdiğinde hiçbir şeyi hesap etmeden en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Ankaragücü’nün uzun bir aradan sonra mücadele ettiği Süper Lig’de devam edecek olması önemlidir. Kulüp geleceği açısından da kıymetli bir gelişmedir.”

 

ÜST DÜZEY MÜCADELE OLDU

 

“Son haftaya kadar küme düşenin belli olmadığı, son 1 hafta kala şampiyonun belirlendiği bir lig yarışı oldu. Heyecanlı ve güzel bir sezondu diye düşünüyorum. Beşiktaş’ın şampiyonluğu daha fazla zorlamasını bekliyordum. Medipol Başakşehir’de hesapta olmayan sürpriz kayıplar yaşadı. Galatasaray geriden gelerek başarılı oldu. Düşme barajının 39’u geçmeyeceğini söylüyordum. 40 puanla ligi bitirdik. Üzerimizde 41 puanlı 4 takım vardı. Benim hedefim 42 puandı ama olmadı. Düşen takımlar iyi planlamalar yapar umarım. Yükselen takımları da tebrik ediyorum. Sonuç olarak biz de iyi bir sezon yaşadık.”

 

ANKARA FUTBOLU İÇİN OLUMLU

“Gençlerbirliği’nin Süper Lig’e çıkması Ankara futbolu için iyi oldu. Yeni bir heyecan ve yeni bir renk gelecek. İki camiada da çalıştım, ikisinin de bende emeği ve yeri ayrıdır. Ben emeği geçen herkesi kutluyorum. Yeni sezonda Ankara derbisi oynanacak olması önemli. Gençlerbirliği, Süper Lig’i hak eden bir camia.”

 

DEVAM ETMEYİ UMUYORUM

 

“Ben Ankaragücü’ndeki görev süremde ciddi bir destek gördüm. Yönetimimiz, büyük Ankaragücü taraftarı her zaman yanımızda oldu, güvendi. Ekip olarak, yardımcılarımla beraber vazgeçmeden, inanarak çalıştık. Çok şükür Ankaragücü’nü hak ettiği yer olan Süper Lig’de tuttuk. Güzel işler yaptık ve devam etmek isteriz. Mehmet Yiğiner başkanımız ile oturup konuşacağız. Yeni sezonda burada devam etmeyi umuyorum.”

 
Erasmus uğurlaması
 
Engelli aileler iftarda buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Osmanlı tamam Telekom devam
Başkent’i futbol ve basketbolda temsil eden iki takım, pazar günü kritik ...
Puan sınırını aştı
34 haftayı; 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi ile kapatıp 70 puan ...
Ayrık otlarını temizleyeceğiz
Yiğiner, “Bu yaşananlar Türk futbolunun bir problemidir. Ankara’da, çözülmek ...
 
Şampiyonlardan Yaşar’a ziyaret
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Atletizm ...
Bu gurur hepimizin
Sarı-lacivertli formayı giyen oyuncuların bu armanın değerini çok iyi ...
Dünya harikası
2015 yılında Rusya’da elde ettiği başarıyı 2019’da İngiltere’de tekrarlayan ...
 
Lider taç töreninde
Süper Lige yükselmeyi geçen hafta garantileyen Gençlerbirliği, bugün oynayacağı ...
Ligin sonunda korkutan tehdit
Oyuncunun avukatı, ödeme takvimine uyulmadığı gerekçesi ile kulübe uyarı ...
Ligde kalacak güce sahibiz
Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Mehmet Yiğiner de hakemlerin art niyetli ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri