Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
26 Haziran 2022 Pazar - 13:07

Başkan Büyükkılıç, kütüphane ve teknoloji atölyelerinin açılışına katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Vali Gökmen Çiçek ve şehir protokolü ile birlikte Melikgazi Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Akıl Küpü Çalışma İstasyonu ile birlikte 4 kütüphane ve 3 teknoloj

Başkan Büyükkılıç, kütüphane ve teknoloji atölyelerinin açılışına katıldı

Köşk Mahallesi’nde Melikgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Akıl Küpü Kütüphane ve Teknoloji Atölyesinin açılış törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel, Hülya Atçı Nergis, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İl Millî Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Melikgazi AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşadıklarını ifade ederek, “hizmeti ayağa götürme” anlayışı içerisinde hep birlikte daima çalışacaklarını dile getirdi. Başkan Büyükkılıç, konuşmasına şöyle devam etti:

“Hizmeti ayağa götürme anlayışı ile ilçelerimizle, dayanışma içerisinde çalışmaları sürdürüyoruz. Önceden de modern belediyecilik anlayışı sergileyen bunun yanında, kamu kurum kuruluşlarıyla yerel yönetimlerin, sivil toplum örgütlerinin dayanışmasını Allah’a şükürler olsun en güzel örneklerini sergileyen bir şehiriz. Bu uyum kültürünün zenginleştirerek, kazandırılarak daha da ileri taşınması adına bu çalışmaları yapmamız gerektiğini buradan paylaşmak istiyorum. Tabi ki Kayserimizde altyapı hizmetleri bitince bu konularla ilgili çalışmalar yapılması gerektiğinin hepimiz farkındayız. Bu anlam içerisinde zaman zaman kültürel, sportif, turizme, eğitim açısından eksiklerimiz var ise, yeni gelişmelere katkı sağlamamız gerekiyorsa, hizmeti ayağa götürme anlayışı içerisinde bu bizim görevimiz değildir mantığını bir kenara bırakıp, her konu bizim konumuzdur anlayışı içerisinde çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz.”

"16 ilçemizle dayanışma içerisindeyiz"

Melikgazi ve Kocasinan ilçelerinin şehrin amiral gemileri olduğunu belirten Büyükkılıç, 16 ilçeyle dayanışma içerisinde olduklarını ve taşrada da aynı şekilde çalışmalar sürdürdüklerini ifade ederek, “Melikgazimiz, Kocasinanımız tabi ki gelişen şehrimizin en önemli  amiral gemileri ama bunun yanında 16 ilçe belediyemizle dayanışma içerisinde taşrayı imar ediyoruz. Oralarda da sportif ve kültürel çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda Haseki Bakanımızın zamanında yapmış olduğu kadın gençlik merkezleriyle adeta modern belediyeciliğin  örnekleri sergilendi. Her ilçeye gittiğimizde bunu rahatlıkla görebiliyoruz. Bizlerde bu zenginliklere daha da zenginlik katma suretiyle bu çalışmaları yapıyoruz. Kayseri’yi kütüphaneler şehri, müzeler şehri yapma suretiyle bu çalışmalara her türlü desteği sağlıyoruz.  Dayanışma içerisinde bu zenginlikleri kazandırıyoruz. Yapılan bu değerli ve anlamlı çalışmadan dolayı değerli başkanımıza  ve kıymetli ekibine yeniden teşekkür ediyorum. Sağ olun. Var olun. Allah’a emanet olun” diye konuştu.

Programda konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Bugün burada Melikgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 7 tesisisin şehrimize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Sağ olsunlar belediye başkanlarımız o kadar çok hizmet yapıyorlar ki, bir taraftan  kendi üstlerine düşen görevlerini hakkıyla ifa ediyorlar, şehrin altyapısıyla, üstyapısıyla uğraşıyorlar. Park yapıyorlar, bahçe yapıyorlar, okul yapıyorlar. Bir taraftan da gördüğünüz gibi akıl küpü adı verdikleri teknoloji atölyeleri ve kütüphaneler yapıyorlar. Bundan sonra da daha çok kültür sanat eğitim faaliyetleri ile de daha çok ilgilenmeye devam edecekler.” dedi.
 

Hibya Haber Ajansı

 
BDDK: YP nakit fazlası olduğu düşünülen firmalara kredi kısıtları
 
Çocuklarda kalp ritim bozukluklarına dikkat
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaz mevsiminde mineral kaybına karşı doğal maden suyu tüketin
Maden suyu tüketimi ve faydaları hakkında açıklamalarda bulunan Diyetisyen ...
Gözleri tehdit eden 7 hatalı alışkanlık
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. ...
Duygusal açlık hakkında bilinmeyenler
Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Uzman Klinik Psikolog ...
 
Bebeğiniz kilo alamıyorsa nedeni besin alerjisi olabilir
Prof. Dr. Ü. Ayfer Yükselen, bebeklerde ve çocuklarda besin alerjisinin ...
Alerji hastalarına tatil önerileri
Memorial Şişli Hastanesi Alerji Hastalıkları Bölümü’nden Doç. Dr. Ayşe ...
Yağ bezesi hakkında bilinmesi gereken 5 önemli nokta
Acıbadem Fulya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Seyit ...
 
Sevgi görmeyen bireyler sevgi gösteremiyor
Uzman Klinik Psikolog Müjde Yahşi, sevgisizliğin etkileri hakkında bilgi verdi.
Şeftalinin faydaları saymakla bitmiyor
Diyetisyen Salih Gürel, şeftalinin bilinmeyen faydalarını anlattı.
Yeşil eriğin 8 önemli faydası
Acıbadem Altunizade Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nilay Öngen, ancak ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri