Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Kacır: Yerli ve milli hibrit roketle aya ulaşacağız
Bakan Kacır: Yerli ve milli hibrit roketle aya ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan Anayasa Mahkemesi'ndeki törene katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Anayasa Mahkemesi'ndeki törene katıldı
Bakan Yerlikaya başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildi
Bakan Yerlikaya başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildi
Merkez Bankası politika faizini yüzde 50 düzeyinde sabit tuttu
Merkez Bankası politika faizini yüzde 50 düzeyinde sabit tuttu
23 Nisan'da 23 gemi, 23 liman ziyareti gerçekleştirdi
23 Nisan'da 23 gemi, 23 liman ziyareti gerçekleştirdi
HABERLER>SPOR
1 Haziran 2019 Cumartesi - 13:10

Kaos isteyenler gün yüzüne çıktı

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, geçmişten kalan borçları ödemeye devam ettiklerini söyledi. Takım üzerinde olumsuz hava oluşturmaya çalışıldığını belirtip, “Bazı kesimler kriz çıkarmak için mücadele ediyor. Onların kimler olduğu belli. Biz kulübü yaşatmak için çaba harcıyoruz” diye konuştu.

Kaos isteyenler gün yüzüne çıktı

MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, geçmiş dönemden kalan futbolcu alacaklarının ödendiğini ve ödemelerin devam ettiğini belirterek, “Gerek Michael Klukowski, gerekse Stnaislav Sestak’ın borçlarını ödedik. Klukowski’nin alacaklarının tamamını ödedik” dedi.

Başkan Yiğiner, ligde yeni sezon için yapılan çalışmalar, sezon içinde yaşadıkları ve geleceğe ilişkin görüşlerini şöyle sıraladı:

“Geçmişten gelen borçlar bulunuyordu. Birkaç hafta önce ortaya bir laf attılar. Gökçekler döneminden kalan ‘Michael Klukowski’nin borcu ödenmiyor. 6 puan silme cezası gelecek’ diye. Tamam biz 2-3 taksidini atladık ancak bu çarkı da döndürmemiz lazımdı. Buradan takım üzerinde olumsuz bir hava oluşturmaya çalıştılar. Bunlarla ilgili bir problem yaşamayacağımızı söylemiştik. O sıkıntıları atlattık. Gerek Klukowski, gerekse Sestak’ın borçlarını ödedik. Klukowski’nin alacaklarının da tamamını ödedik. Bazı kesimler devamlı böyle kaos ortamı oluşturmak, bir kriz ortamı çıkartmak için mücadele ediyor. Onlar da zaten belli, gün yüzüne çıktı.”

ALTAY’A RESMİ BİR TEKLİF YOK

“Kulübü yaşatmak ve kurumsal yapıyı oturtmak için mücadele ediyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle birlikte zannedersem yeni sezon bizim için daha kolay olacak. Öyle görünüyor. Takımın omurgası duruyor. Bunlara takviye yapıp, yeni sezona girmek gerekiyor. Kalecimiz Altay Bayındır konusunda bize resmi bir teklif gelmedi. Bu oyuncu ile ilgili olarak menajerler devrede. Menajerler bir pazarlık ortamı sağlamaya çalışıyor. Kulüp başkanları ve yöneticileriyle ne ben ne de arkadaşlarımız görüşme yaptı. Haddimizi bilerek, ayağımızı yorganımıza göre uzatarak başarı elde edecek bir kadro oluşturup, yolumuza devam etmek durumundayız. Her türlü teklife açığız.”

TÜRKİYE’DE BİR ÖRNEĞİ YOKTUR

“Geride kalan sezon bu kadar kaos ortamı, bu kadar sıkıntı, geçmişten gelen borca göre çok başarılı bir sezon geçirdik. Ligde 20. haftadan sonra devre arası transferlerini sahaya sürebildik. Oyuncular, hiç kamp görmediler ama aşı tuttu. 12 futbolcuyla yollarımızı ayırdık ve 12 yeni oyuncuyla anlaştık. Türkiye’de bir örneği yoktur. İlk sene olmasına rağmen ligi 13. sırada tamamladık. Bizim hedefimiz Ankaragücü’nü Süper Lig’e çıkarmaktı. Bunu başardık. Bundan sonraki süreçte Ankaragücü’nü ligde üst sıralara çıkarmak. Mansur Yavaş başkanımız seçimler öncesinde ‘Ankaragücü’nü Şampiyonlar Ligi’nde oynatacağız ve öyle bir kadro kuracağız.’ demişti. Şu an herhalde tek değiliz. Ciddi destek alacağımızı düşünüyorum. Bu destek ve diğer sponsorların desteğiyle önümüzdeki sezona daha güçlü bir kadroyla girmeyi düşünüyoruz.”

MALİ YAPIYA UYGUNLUK ÖNEMLİ

“Yapılacak transferler konusunda teknik direktör Mustafa Kaplan ile sürekli görüşüyoruz. Mali yapımıza uygun futbolcuları araştırıyoruz. Takım olarak yeni sezonda 4-5 oyuncuyu kadromuza katabileceğiz. Bunlar üzerinde çalışıyoruz. Yurt dışında güvendiğimiz, tanıdığımız menajerler ve arkadaşlarımız var. Onlara, ‘Maliyeti ucuz, serbest futbolculardan bize gönderin. Biz eleme yapalım’ dedik. Mustafa hocanın listesini de aldık. Onun üzerinde de çalışıyoruz. Transferde mali yapı çok önemli. Mütevazı ve yarışmacı bir kadro olacak. Eksiklerimizi biliyoruz. Ligin ikinci yarısında oynadığımız futbol, otoriteler tarafından takdirle karşılandı. Hakem hataları olmasa biz çok rahat Avrupa kupalarına giderdik. Lige renk kattığımızı düşünüyorum. Ankaragücü büyüyerek devam etmeli. Kadroyu takviye edeceğiz. Mali yapıya göre de futbolcu sayısını belirleyeceğiz.”

 
Bu bayramda Ankaray, metro ve teleferik de ücretsiz
 
Tiyatronun ustaları ANAÇEV için sahnede
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Puanları içerde topladı
Ankara’da 6 galibiyet, 5 beraberlik elde eden sarı-lacivertliler, Eryaman ...
Süper Ligin değeriyiz
Tecrübeli teknik adam birçok zorlukla mücadele ederek bugünlere geldiklerini ...
Osmanlı tamam Telekom devam
Başkent’i futbol ve basketbolda temsil eden iki takım, pazar günü kritik ...
 
Puan sınırını aştı
34 haftayı; 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi ile kapatıp 70 puan ...
Ayrık otlarını temizleyeceğiz
Yiğiner, “Bu yaşananlar Türk futbolunun bir problemidir. Ankara’da, çözülmek ...
Şampiyonlardan Yaşar’a ziyaret
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Atletizm ...
 
Bu gurur hepimizin
Sarı-lacivertli formayı giyen oyuncuların bu armanın değerini çok iyi ...
Dünya harikası
2015 yılında Rusya’da elde ettiği başarıyı 2019’da İngiltere’de tekrarlayan ...
Lider taç töreninde
Süper Lige yükselmeyi geçen hafta garantileyen Gençlerbirliği, bugün oynayacağı ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri